BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Şehit kızı babasına seslendi

Kırıkkale şehidini uğurladı bugün... Kalabalığın arasında biri vardı ki herşeyden habersiz... Babasınının resmini görünce dilinden bunlar döküldü...

Abone ol

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında güvenlik kuvvetleri ile bir grup terörist arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Uğurelli, memleketi Kırıkkale'de gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Mustafa Uğurelli'nin cenazesi ilk olarak Etiler Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Eskort eşliğinde getirilen şehit askerin tabutunu ailesi ve yakınları görmek isteyince izdiham oluştu. Burada şehit asker için dualar edildi. Ardından şehidin cenazesi vatandaşların sloganları eşliğinde Karacali Caddesi, eski Samsun karayolu ve Hürriyet Caddesini takiben Nur Camii'ne getirildi.

Tören sırasında 2 yaşındaki kızı Yağmur ile eşinin tabutuna gelen Duygu Uğurelli, eşinin al bayrağa sarılı Türk bayrağını öptü.

GÖZYAŞLARI "YAĞMUR" OLDU

Minik Yağmur'un ise, babasının resmini göstererek, "Baba, baba" diye seslenmesi, törendeki herkesi duygulandırdı. Yağmur, annesini yanaklarından öperken, çevredekiler de gözyaşlarına boğuldu.

BUGÜNLERİ DE Mİ GÖRECEKTİM

Ardından anne Fadime Uğurelli, tabuttun başına gelerek, "Ben bu günleri de mi görecektim?" diye ağıt yaktı ve oğlunun tabutunu öptü. Burada şehit askerin cenaze namazını İl Müftüsü Osman Şarklı kıldırdı.

Daha sonra tabut top arabasına konuldu. Törene katılan vatandaşlar, 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK', 'Biz de şehit olacağız ve bir ölürüz bin diriliriz' sloganları attılar.

Şehit askerin cenazesi Bahşılı ilçesinde bulunan Kırıkkale Şehitliği'ne götürülerek defnedildi.

Cihan