BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,12
ALTIN 2.507,41
HABER /  GÜNCEL

Şehit kardeşinin intikam yemini

Ağrı'da PKK ile girdiği çatışmada şehit olan Komando er Öncül'ün asker olan kardeşi intikam yemini etti...

Abone ol

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdiği çatışmada şehit olan Jandarma Komando er Şeyhmus Öncül, memleketi Mardin'de toprağa verildi.

Yenişehir semtinde düzenlenen cenaze törenine, Öncül'ün ailesi ve yakınları ile Vali Mehmet Kılıçlar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Kır, Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, Emniyet Müdürü İsmet Taşhan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze törenine katılan vatandaşlar, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attılar. Şehit er Öncel'in asker olan kardeşi Kerim Öncel ise ağabeyinin tabutuna sarılarak intikam yemini etti.

Öncül'ün cenazesi, Fuat Yağcı Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Saraçoğlu Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Cenazenin defnedilmesinin ardından Mardin Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Kır, şehit er Öncül'ün babası Mehmet Öncül'e oğlunun tabutunun üzerine sarılan Türk bayrağını verdi.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile terör örgütü mensupları arasında 27 Nisanda Büyük Ağrı Dağı eteğinde çatışma çıkmış, Jandarma Komando Er Şeyhmus Öncül, çatışmada şehit edilmişti.