BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.528,18
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şehit eşinin sözleri herkesi ağlattı

Tunceli'de bir hidroelektrik santraline düzenlenen saldırıda ölen uzman çavuş Bilal Gülcan'ın cenazesi toprağa verildi

Abone ol

Tunceli'de terör örgütü mensuplarının dün bir hidroelektrik santraline düzenlediği saldırıda çıkan çatışmada şehit düşen Piyade Komando Uzman Çavuş Bilal Gülcan'ın cenazesi, memleketi Akşehir'de toprağa verildi.

Öğleden sonra askeri helikopterle Konya'nın Akşehir ilçesindeki Nasreddin Hoca Stadyumu'na getirilen şehidin cenazesi, ardından Karahüyük beldesindeki evinin önüne getirildi.

Cenaze namazı ardından eşi Şeyma ile annesi Narin Gülcan, şehidin cenazesine sarılarak ağıt yaktılar. Şehidin 9 aylık eşi Şeyma Gülcan'ın ''Aşkım seninle gurur duyuyorum. Seni çok seviyorum'' sözleri üzerine, törene katılan pek çok kişi gözyaşlarını tutamadı.

Beni de mezara koyun

Omuzlar üzerinden Musalla Mezarlığı'na kadar taşınan şehidin cenazesi, dualarla defnedildi. Defin sırasında acılı eş Şeyma Gülcan, ''Onun yanında bana da bir yer ayırın, beni de o mezara koyun'' diyerek ağladı.

Törene, Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Konya Garnizon Komutanı Tümgeneral Orhan Turfan,Konya milletvekilleri Sami Güçlü, Orhan Erdem, Faruk Bal, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Namık Boran, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Yaşin ve çok sayıda vatandaş katıldı.