BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48
HABER /  GÜNCEL

Şehit Erdem Ertan için Ankara'da tören düzenlendi

HAKKARİ'de şehit olan Astsubay Erdem Ertan için Ankara Kocatepe Camisi'nde tören düzelendi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu da katıldı.

Abone ol

HAKKARİ Yüksekova ilçe merkezinde dün askeri konvoyun geçişi esnasında teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan ve Van'daki hastaneye kaldırılan Astsubay Üstçavuş Erdem Ertan şehit olmuştu.

Kocatepe'deki cenaze namazına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve üst düzey devlet görevlileri ve rütbeli askerler katıldı. 

"ŞEHİT ANNELERİ GELİN"

Şehit astsubayın Ankara'da yaşayan anne ve babasına acı haber Merkez Komutanlığı ekipleri tarafından verildi. Acı haberin ardından şehidin evinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehidin annesinin "Şehit anneleri gelin silah alalım gidip vuralım" sözleri yürekleri dağladı.

Şehit astsubayın ailenin tek çocuğu olduğu ve babasının da öğretmen olduğu bildirildi. 1 yıllık evli olan şehit astsubayın hamile olan öğretmen eşinin ise Van'da bulunduğu öğrenildi.