BIST 10.212
DOLAR 32,34
EURO 34,88
ALTIN 2.377,05
HABER /  GÜNCEL

Şehit babaya yürek dağlayan veda

Top silahının kazayla patlaması sonucunda şehit düşen polis memuru Akın Bayram gözyaşları içinde uğurlandı

Abone ol

Kulp ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, top silahının kazayla patlaması sonucunda şehit düşen polis memuru Akın Bayram (40) için Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar'ın katılımıyla Diyarbakır'da tören düzenlendi.

Polis memuru Akın için Emniyet Müdürlüğü Hava Filo'da tören yapıldı.

EŞİNİN AĞITLARI YÜREK YAKTI

Törende, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Vali Mustafa Toprak, kurum temsilcileri, askeri erkan, şehit Bayram'ın yakınları, eşi Filiz Bayram, 7 yaşındaki oğlu Tayfur ve henüz 40 günlük olan bebekleri Yiğit Efe hazır bulundu.

Akın Bayram'ın eşi, oğlu Tayfur ve mesai arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Ayakta durmakta zorlanan Filiz Bayram, eşinin tabutuna sarılarak, “Vah Akınım, bu günlerim nasıl geçer. Yetimlerim. Evlatlarım” diye ağıt yaktı. Törenin ardından Bayram'ın cenazesi memleketine gönderildi.

1.20120522144742.jpg


UÇAKTA KÜÇÜK EFE BABASINA EŞLİK ETTİ

Şehidin 40 günlük bebeği uçak ile memlekete yapılan yolculukta babasının file.ashx.jpegyanındaydı. Eşi uçaktan inerken "Akın, seninle böylemi gelecektik" diyerek gözyaşı döktü.

Erkek kardeşi Zonguldak'ta uzman çavuş olan Mustafa Bayram'da güçlükle ayakta dururken kendisine başsağlığı için sarılanlara, "Ağabeyimi böylemi karşılayacaktık" derken gözyaşlarıda aktı.

Şehit Akın Bayram'ın cenazesi daha sonra cenaze aracına konularak defnedilmek üzere memleketi Ordu'nun Ulubey İlçesi'ne gönderildi. 16 yıllık özel harekat polisi olan Bayram, 40 yaşındaydı.