BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,88
ALTIN 2.386,53
HABER /  GÜNCEL

Şehit ailesinden toplu başvuru

Şehit ailesi hareketlendi. Eşi, oğlu, gelini ve üç torunu askerlik için dilekçe verdi.

Abone ol

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde 60 yaşındaki bir şehit eşi, oğlu, gelini ve 3 torunuyla birlikte askere alınmalar için dilekçe verdi.

1970 yılında Gelibolu'da askeri konvoyda meydana gelen trafik kazasında şehit olan topçu er Şükrü Demir'in eşi Ayşe Demir, oğlu, gelini ve 3 torunuyla birlikte katıldıkları Cumhuriyet Bayramı kutlama törenlerinin ardından, Taşköprü Askerlik Şubesine gitti.

3 yaşındayken babasını kaybeden Nurettin Demir, bugüne kadar hep şehit babasının hasretiyle büyüdüğünü ifade ederek, vatan için annesi, eşi ve çocuklarıyla canlarını feda etmeye hazır olduklarını söyledi.

Annesi Ayşe Demir, eşi Fahriye (44), çocukları Nagehan Demir (22), Şükriye (19) ve Şükrü Demir (16) ile kendisi adını doldurduğu 6 ayrı dilekçeyi Askerlik Şubesi'ndeki nöbetçi astsubaya teslim eden Nurettin Demir, babasının yarım kalan askerliğini tamamlamak ve kahraman Türk ordusunun terörle mücadelesine destek vermek için asker olmak istediklerini bildirdi.

Başvuru sonrası duygulanan Askerlik Şubesi görevlileri, Türk Milleti'nin vatan ve millet sevgisi sayesinde hiçbir kuvvetin bu ülkeyi bölemeyeceğini belirterek, Demir ailesine duyarlılığından dolayı teşekkür etti.