BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Sivasspor revire döndü...

Ligin flaş ekiplerinden Sivasspor’da art arda gelen sakatlıkların sıkıntısı yaşanıyor.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, kaleci Petkoviç’in Konyaspor maçında elinin kırıldığını, bu oyuncunun 4 ay sahalardan uzak kalacağını söyledi.

Yine aynı maçta sakatlanan Yasir’in de ön çapraz bağlarında sorun olduğunu, bu oyuncunun da 4 ay sahalardan uzak kalacağını anlatan Uygun, Kanfory Sylla’nın üst adalesindeki sakatlık nedeniyle 3 hafta forma giyemeyeceğini belirtti.

Balili’nin sol ayak bileğindeki sakatlığın devam ettiğini, bir süre daha forma giyemeyeceğini kaydeden Uygun, Diallo’nun da sağ ayak bileğindeki şişlik nedeniyle Beşiktaş maçına kadar takımda yer alamayacağını söyledi.
İdmanda burnu kırılan kaleci Volkan’ın da 1,5 ay forma giyemeyeceğini ifade eden Uygun, Gökhan Bozkaya’nın da belindeki sakatlık yüzünden 1 ay sahalardan uzak kalacağını, Muhammed Ali’nin de sağ menüsküsündeki yırtık nedeniyle tedavisinin sürdüğünü anlattı.

Bu kadar çok sakatları olmasına rağmen sonuna kadar mücadelelerine en iyi şekilde devam edeceklerini ve yılmayacaklarını belirten Uygun, iyi bir ekip olduklarını, arkadaşlarının yerine forma giyen diğer oyuncularının da başarı için görevini en iyi şekilde yerine getireceğini söyledi.