BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,90
ALTIN 2.439,22
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan ve Nihat Doğan neden ayrıldı 12 yıl sonra bir ilk

RTÜK tarafından ceza alan Seda Sayan bugün Show Tv'de canlı yayına çıktı. Yeni formata giden ve magazin olaylarını yorumlayan Seda Sayan'ın bugünkü konuğu herkesi şaşırttı. Seda Sayan bugün canlı yayında eski sevgilisi Nihat Doğan'ı ağırladı. Peki Seda Sayan ve Nihat Doğan evlenmiş miydi?

Abone ol

Show Tv'de yeni formatıyla programa başlayan Seda Sayan 4 gündür ekranlarda yoktu. Bugün cezanın bitmesiyle yeniden ekranlara dönen Seda Sayan eski sevgilisi Nihat Doğan'ı programa konuk etti. Seda Sayan ve Nihat Doğan 12 yıl sonra yeniden bir araya geldi.

Sevgili oldukları dönemde Seda Sayan'ın kendisini hiç konuşturmadığını söyleyen Nihat Doğan, Seda Sayan'ı taklit etti. Seda Sayan, "Rezil etti beni" deyip gülme krizine girdi. Nihat Doğan, Seda Sayan'ın güzelliğini de öve öve bir oldu. Twitterda söylediği sözler ile 'Nihat Doğan, Seda Sayan'a yürüyor' dedirtti. İşte Nihat Doğan'ın o sözleri;

-"Hala aynısın vallahi, ilk gördüğüm gibisin. Sen dondurdun mu ne yaptın kendini? Beni dondurdu. 12 sene önce gördüm dondum, yine dondum, hala çok güzelsin.Televizyonculuğu bana öğreten Seda Hanım'dır. Aydın insan, sanatçı insan her şeyi taşıyabilmeyi bilmeli. Ayrılığı taşımanın ağırlığı daha fazladır. Ayrılığı taşıyan adam, adam gibi adamdır. Kadınlar hayatın rengidir.''

SEDA SAYAN'DAN 12 YIL SONRA İTİRAF

Seda Sayan'dan da 12 yıl sonra şu itiraf geldi: ''Nihat'la beni yakıştırmayanlar vardı''. Severek ayrıldıklarını her fırsatta dile getiren Seda Sayan o dönem yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

-"Biliyorsunuz ki ben yüzüğümü çıkardıktan hemen sonra o da çıkardı. Karşılıklı restleştik. İnsanlar birbirini severken de ayrılabilir. İkimizin de çok inatçı ve dik kafalı olması, bizi bu noktaya getirdi."

EN BÜYÜK TAKTİKLERİ ONDAN ÖĞRENDİM Nihat Doğan Seda Sayan ile ilgili yaptığı açıklama, ''Televizyonculuktaki başarım... En büyük taktikleri ondan öğrendim. Sahne duruşunu ondan öğrendim... İmaj nasıl yapılmalı? Herkes gurur yapar söylemez, ama Seda Hanım bana çok şey kattı" dedi. Seda Sayan ve Nihat Doğan'ın ayrılma nedeni ise birbirlerine olan aşklarının bitmesiydi.

SEDA SAYAN VE NİHAT DOĞAN EVLENMİŞ MİYDİ?

Seda Sayan ve Nihat Doğan imam nikahıyla evlenmişti. Bir çocuk düşüren Seda Sayan o dönemde Amerika'daydı. 

Seda Sayan 8. kez evleniyor işte eskittiği kocaları