BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Seda Sayan konuk ayarttı

Lerzan Mutlu Seda Sayan arasındaki rekabet, "konuk ayartma" yarışına döndü.

Abone ol

Kendisi Lerzan Mutlu'nun, kocası Seda Sayan'ın sunduğu TV programına katılan kadından ekranda şok iddia: Kocam uçakta 30 bin YTL önerilince, rakip programa gitti..

Bu durum, FOX'ta Lerzan Mutlu'nun sunduğu "Lerzan Mutlu Siz Mutlu" programına konuk olan bir kadının sözleriyle ilginç bir boyut kazandı.

Kendisi Lerzan Mutlu'nun, kocası Seda Sayan'ın sabah programına katılan Şükran Atalar şöyle dedi:

Yıllardır yapıyorlar
"Yılmaz ve ben uçakta gelirken, bazı muhabirler, iki kişi önde iki kişi arkada olmak üzere... Ön tarafta oturanlar eşimle sürekli yazıştılar. İki bin YTL'den başladılar 30 bin YTL'ye kadar çıktı. Başka bir sabah programına çıkmamız için bize teklif sundular. 'Onlara gitmeyin bize gelin, bize geldikten sonra o tarafa da gidersiniz' dediler." Bu açıklamanın ardından, bir hayli sinirlenen sunucu Lerzan Mutlu isim vermeden Seda Sayan'ı suçlayarak, şunları söyledi:
Lerzan mutlu Allah'a havale etti
"Benim elimden konuk almak için para teklif ettiler. Eşi orayı tercih etti. Tabii bu yeni bir program değil, senelerdir yapılan bir program. Bu, benim elimden olayları alma durumu da senelerdir devam ediyor, herkes de biliyor. Ama olsun, ben herkesi Allah'a havale ediyorum."

Otobüs molasından kaçırmaya kalktılar
Benzer durumlar önceki yıllarda da yaşanmış hatta bir keresinde iki rakip programdan birinin ekibi, Güneydoğu'dan programa katılmak için gelen bir aileyi Sakarya'daki otobüs molasında araçtan indirerek, kaçırmaya kalkmıştı.

Yüksel Aytuğ//Sabah