BIST 10.341
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.407,44
HABER /  MAGAZİN

Sean Pennin kankası

Yavuz Bingöl, dünyaca ünlü sanatçı Sean Penn'le kısa sürede çok iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Abone ol

Cannes'da en iyi yönetmen ödülünü kazanan Nuri Bilge Ceylan'ın "Üç Maymun" filminde rol alan Yavuz Bingöl, dünyaca ünlü sanatçı Sean Penn'le kısa sürede çok iyi arkadaş olduklarını söyledi.

Cannes'da kaldığı sürece dünyaca ünlü isimlerle görüşme fırsatı bulduğunu söyleyen Yavuz Bingöl'ün, Madonna'nın eski eşi oyuncu Sean Penn'le sohbeti, bir çok oyuncuyu kıskandırdı. Sean Penn'le kısa sürede çok iyi arkadaş olduklarını söyleyen Bingöl, "Ödül aldığım sırada tanıştığım Sean Penn, beni Ömer Şerif'in gençliğine benzettiğini söyledi. Oyunculuğumun şiirsel olduğunu ve çok beğendiğini söyledi" dedi.

"Uzun süre sohbet etmemiz herkesin dikkatini çekmiş" diyen Yavuz Bingöl, "Dünya siyasetini konuştuk, ekonomi konuştuk. Kafa yapımız çok iyi uyuştu, kendisi Amerika'da 20 kişilik üniversite öğrencileriyle yoksul mahallelerde bulunan evlerin duvarlarını boyuyorlarmış, bunları konuştuk. İyi dileklerle ayrılırken kendi telefonunu ve mail adresini verdi, ben de kendisine adreslerimi verdim. Kendisini Türkiye'ye davet ettim, o da beni davet etti. Bu dostluğumuzu devam ettirmek üzere vedalaştık" dedi.

Demirhan Hararlı/Hürriyet