BIST 10.176
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.463,36
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

SAYKAP'ın 3G projesi

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan SAYKAP GROUP yeni projeler üretiyor.

Abone ol

Saygın Mühendislik ve Kaplan İnşaat ortaklığı ile kurulan SAYKAP GROUP, Narlıdere ve Güzelbahçe’de projeler üretiyor.

Ortaklarının projeci ve taahhütçü geçmişi dolayısı ile birlikte sektörün kalite standartlarını belirleyen lider şirketi konumuna geldi. Şirket inşa edeceği tüm yapıtların projelerini bizzat ortakları tarafından hazırlayıp farkı henüz proje aşamasında yaratıyor.

3 halkadan oluşan proje

Firma ortaklarından Mimar Birol Saygın ‘’2011 yılında başladığımız 3G projemizden bahsetmek istiyorum. Bu projemiz GÜZİDE HANIM KONAKLARI, GREENPARK EVLERİ VE GOLDENPARK EVLERİ adlı 3 halkadan oluşuyor. Bu projemizde ortak tema olarak doğal ahşap cephe kaplama malzemesi kullandık. Bölgeye yatırım yapmayı sürdüreceğiz. 3G ‘nin birinci halkası olan GÜZİDE HANIM KONAKLARI’ nı 2012 senesi içersinde tamamlayıp pazara sunmuştuk. Projemiz Güzelbahçe’de deprem korkusundan uzak yaşamak isteyenlerin, Güzelbahçe’ye yatırım yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 16 güzide konaktan oluşan projede yaşam başlamış olup satışta olan 6 adet konağımız da şanslı sahiplerini bekliyor. Sitede ortak yeşil alanlar, havuz, gece güvenliği ve bahçıvan bulunuyor. Peyzaj düzenlemesi ortak olup bakımları da ortak olarak yapılıyor. İkinci halka olan GREENPARK EVLERİ’nde ise yaşam başlamak üzere, son hazırlıklarımız yapıyoruz. 22 villadan oluşan sitemizin içersinde havuz, fitness center, sauna, kapıcı, bahçıvan , 24 saat güvenlik vb. bulunuyor. GOLDEN PARK EVLERİ 3G Projesinin son halkası. Bu projede de diğer projelerde olduğu gibi ortak havuz, ortak peyzaj ve bahçe bakım standart olarak sunuluyor. 24 saat güvenlik ve kapıcı hizmeti de projenin donatıları arasında. 24 villadan oluşan proje de hedefimiz inşaatı 2013 sonuna kadar tamamlamak. ’’dedi.

ÜSTÜN MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

• Narlıdere ve Güzelbahçe bölgesinde tamamladığı projelerde üstün müşteri memnuniyeti sağlayan şirket, memnuniyetin temel gerekçesi olan kaliteli imalat geleneğinden hiçbir şekilde taviz vermiyor. Şirket müşteri memnuniyeti söz konusu lduğunda ticari kaygılarını bir yana bırakıyor.

RİSKLE KARŞILAŞMIYORLAR

• Firmanın ortaklarından mimar Birol Saygın , ’ Genel olarak yatırım yapacağımız arsayı satın almayı tercih ediyoruz. Projelerimizi kendimiz tasarlıyoruz. İnşaatlarımızı kendimiz yapıyoruz. Prensip olarak tamamlayacağımız bir projeye başlamalıyız. Projelerimizi anahtar teslimi olarak tamamladıktan sonra satışa sunuyoruz. Tabii bu da güçlü bir sermaye yapısı gerektiriyor. Bu yaklaşım tüketicinin hoşuna giden bir seçenek oluyor. Yıllarca çalışarak elde ettiği birikimini garantili bir şekilde yatırıma dönüştürmüş oluyorlar. İnşaatın tamamlanamama, yapı kullanma izni alamama ya da tapu alamama gibi risklerden karşılaşmamış oluyorlar ’’ dedi.

SARP APARTMANI’NDA SON 3 DAİRE KALDI

SAYGIN ‘’Bu arada, 2012’nin Haziran ayında başlayıp, 2012 yılı sonu itibarı ile tamamladığımız 2 dükkan+ 12 dairelik SARP APARTMANI adını verdiğimiz bir projemiz de bulunuyor. Narlıdere’de şirketimize ait arsa üzerine inşa ettiğimiz bu projede de satışları tamamlamak üzereyiz. Satışta sadece 3 dairemiz bulunuyor. Narlıdereli olmak isteyen tüm İzmirlilerin görmesi gereken SARP APARTMANI, SAYKAP kalitesinin en güzel örneklerinden birisi’’ dedi.