BIST 10.133
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.460,04
HABER /  DÜNYA

Feridun Düzağaç, Manisa’yı salladı

Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, Manisa’da unutulmaz bir konser verdi.<br/>Turgutlu Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Turgutlu Belediyesi Irlamaz...

Abone ol

Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç, Manisa’da unutulmaz bir konser verdi.
Turgutlu Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Turgutlu Belediyesi Irlamaz Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatroda gerçekleşti. Törene, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Turgutlu Halk Eğitim Müdürü Hayrettin Uslu, Turgutlu Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Yavuz, Turgutlu Niyazi Üzmez Lisesi Müdürü Özlem Tüzün, mezun olacak son sınıf öğrencileri ve birçok sayıda Turgutlulu vatandaş katıldı.
Mezuniyet töreninden sonra sahneye çıkan Feridun Düzağaç şarkılarıyla öğrencileri ve konsere katılan gençleri coştururken, öğrenciler sahnenin önüne kadar gelerek tüm şarkılara eşlik ettiler. Konserde Turgutlu Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Yavuz sahneye çıkarak Feridun Düzağaç’a davetlerini geri çevirmeyerek öğrencilerinin bu mutlu gününde onları yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Ayrıca Solmaz, Feridun Düzağaç’a okulun resim öğretmenin çizdiği “Feridun Düzağaç” çizili tabloyu hediye etti. Bu hediye karşısında çok mutlu olan ünlü sanatçı hediye için ve bu nazik davet için emeği geçen herkese teşekkür etti.
Başarılı sahne performansıyla öğrencilere unutulmaz dakikalar yaşatan Feridun Düzağaç sahneye iki öğrenci alarak onlarla birlikte şarkı söyledi.
(İHA)