BIST 9.076
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.301,39
HABER /  MEDYA

Savaşçı 46. bölüm fragmanı son bölüm ekrana kilitledi

Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı şimdiden merak ediliyor. 27 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek olan Savaşçı 46. yeni bölümde neler olacak? Son bölümüyle büyük beğeni toplayan Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanı İnternethaber'de.

Abone ol

FOX TV'de pazar akşamları ekrana gelen ve yayınlandığı gün reytinglerde üst sıralara yerleşmeyi başaran Savaşçı dizisi, son bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Herkes şimdiden Savaşçı 46. yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?  Albay Kopuz, Seyfi’ye de Esra’ya da ulaşmaya çalışır ama bir sonuç alamaz. Seyfi’nin açığa çıkıp kızıyla tehdit edildiğinden şüphelenen Albay Kopuz’un telefonuna gelen bir ihbar mesajı kuşkuları daha da arttırır. Ancak bölgeden gelen yeni veriler, ihbar mesajını doğrular niteliktedir. Albay her ihtimale karşı Kılıç Timi’ni operasyona çıkarır.

Çok adam kaybettikleri için Çeto’yu suçlayan Roza ise Çeto’nun Kılıç Timi’ni ortadan kaldırmak için yaptığı planı onaylamaz. Ayrıca örgüt içindeki önemli bir gelişme ikili arasındaki gerilimi daha da yükseltir. Amacına ulaşmaya kararlı olan Çeto, Roza’yı saf dışı bırakmaya kalkar. Fakat Çeto’nun bu hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirir ve Kılıç Timi’nin eline büyük bir koz geçer.

Yüzbaşı Kağan komutasındaki Kılıç Timi Çeto ve adamlarını bertaraf etmek için harekete geçerken, Seyfi ve kızı Esra’nın da akıbeti ortaya çıkacaktır.

SAVAŞÇI 46. BÖLÜM FRAGMANI