BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.406,54
HABER /  GÜNCEL

Barış Atay da HDP'nin adayı oldu! Tehdit etmişti...

"Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz..." diye başlayan tehdit tweeti nedeniyle gözaltına alınan oyuncu Barış Atay, HDP'dan milletvekili aday adaylığı teklifi aldı...

Abone ol

GEÇEN hafta attığı tehdit tweeti nedeniyle gözaltına alınan oyuncu Barış Atay, HDP'den milletvekili adayı oluyor. HDP'nin adaylık teklif ettiği Atay, teklifi doğrularken, kabul edip etmediğini açıklamadı. Gazeteci Ahmet Şık'a HDP teklif yapmış ve o da kabul ederek aday olmuştu. 

TEHDİT TWEETİ SONRASI GÖZALTINA ALINMIŞTI... Oyuncu Barış Atay, geçen hafta "Hepiniz ağlayarak özür dileyeceksiniz. O gün geldiğinde affedeni, acıyanı, yargılamaktan vazgeçeni de unutmayacağız! Yok öyle 'torunlarla emeklilik, hepimiz kardeşiz, kavga istemiyoruz' falan. Her şey yeni başlıyor. Bu ülkeye, insanına yaptıklarınızın hesabını vereceksiniz!" şeklinde tweet atmıştı. Bunun üzerine Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, "Bu adama haddini bildirin" diye azı yazmış ve Atay bu yazıdan sonra gözaltına alınmıştı. 

TEKLİF ELDİ DEDİ AMA... HDP'de aday listesi üzerindeki mesai devam ederken, kulislerde sürpriz bir ismin daha adaylığı konuşulmaya başlandı. Alınan bilgilere göre, kamuoyu tarafından muhalif kimliği ile tanınan tiyatrocu Barış Atay da HDP’den aday oldu. Atay, kendisine bu yönlü bir teklifin yapıldığını teyit etti. Atay, adaylığına ilişkin ise henüz bir açıklama yapmadı.

AHMET ŞIK DA HDP ADAYI... Gazeteci Ahmet Şık da geçtiğimiz günlerde HDP'den aday adayı olduğunu açıklamıştı.

Ahmet Şık HDP'den milletvekili adayı oldu böyle duyurdu