BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,24
HABER /  MEDYA

Savaşçı 15.bölüm fragmanı Kılıç Timi'nde büyük operasyon

Savaşçı dün akşam 14.bölümüyle ekrana geldi. Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerinden biri olan Savaşçı'da Kılıç Timi maceradan maceraya koşuyor. Savaşçı yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin heyecanla dolu dizisi Savaşçı yayınlanan son bölümüyle yine nefesleri kesti. Kılıç Timi operasyondan operasyona koşarken izleyiciler merakla yeni bölüm fragmanını bekledi.

Kılıç Timi'nin destansı hikayesinin anlatıldığı Savaşçı dün akşam 14.bölümüyle ekrandaydı. Reyting rekorları kıran dizide herkes yeni 15.bölümün yayınlanıp yayınlanmadığını merak etti. Henüz Savaşçı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Doktor, Kopuz Albay’ı yok etmek için, şeytani planlarını devreye sokarken, Yüzbaşı Kağan, Mehmetçiği hedefleyen binlerce silahın, Doktor’un eline geçmemesi için hemen harekete geçmek zorundadır. Ama bu operasyon için Kağan’ın Kılıç Timi’nden bir talebi olur. Yüzbaşı Kağan’ın isteğini hiç tereddütsüz kabul eden Kılıç Timi, her türlü riski göze alır.

Doktor, şimdi büyük bir sabırsızlıkla silahlarını beklerken, sevkiyatı durdurmayı kafasına koyan Yüzbaşı Kağan ve komutasındaki Kılıç Timi, ölüme doğru adım adım ilerlemektedir.