BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,91
ALTIN 2.429,27
HABER /  MEDYA

Dolunay 14.bölüm fragmanı Ferit'ten Nazlı'ya herkesi şoke eden teklif

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Dolunay 14.bölümüyle bu salı ekranlara gelecek. Dolunay yeni bölüm fragmanında herkesin nefesleri tutuldu. Dolunay 14.yeni bölüm fragmanında Ferit, Nazlı'ya evlenme teklifi ediyor. Dolunay 14.bölüm fragmanı tüm detaylarıyla haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nazlı ve Ferit'in yeni bölümde öğrendikleri karşısında ne yapacağı merak edilirken 14.bölümde büyük bir teklif var.

İlgiyle izlenen Dolunay dizisi bu hafta 14.bölümüyle ekranlara gelecek. İzleyenlerin nefeslerini tuttuğu Dolunay dizisinde Nazlı ve Ferit sonunda birlikte olacak mı? Yayınlanan fragmanda kimsenin beklemediği bir şey oluyor ve Ferit Nazlı'ya evlenme teklifi ediyor. Peki Nazlı ve Ferit arasında neler olacak?

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit, Demir ve Zeynep’in ölümünün ardındaki korkunç ihtimali gözardı edemez. Ferit ve Nazlı arasındaki ipler bu bilgiyle daha da gerilir. Deniz Nazlı’yı teselli etmeye çalışsa da Nazlı Bulut’un vesayetinin Demet’e verilmesiyle ilgili kendini suçlu hissetmektedir. Demet, Ferit ve Nazlı’nın birbirinden uzaklaşması için elinden geleni yapar. Nazlı hem restoranda hem de Ferit’in gözünde büyük bir sınav vermektedir. Birbirlerinden kaçarken onları bir araya getiren yine Bulut olacaktır.