BIST 9.986
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.437,95
HABER /  MEDYA

Ateşböceği 14.bölüm fragmanı dizi final mi yapacak?

Star Tv'nin ilgiyle izlenen dizisi Ateşböceği dün akşam 13.son bölümüyle ekrana geldi. 13 bölüm sonrası final yapacağı konuşulan Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateşböceği 14.yeni bölüm fragmanı neler olacak? Ateşböceği ile ilgili tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aslı ile Barış'ın artık sevgili olduğu 13.bölüm sonrası herkes merakla yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Ateşböceği 14.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Son bölümde Aslı ve Barış'ın artık sevgili olduğuna şahit olduk. Saklı duyguların ortaya çıkmasıyla birlikte Aslı ve Barış artık aradığı aşkı bulmuştur. Birbirlerine aşklarını itiraf eden ikilinin mutluluğuna diyecek yoktur. Onlar aşklarının peşinde gidiyor fakat yenilgiyi kabul edemeyen İlayda, Hakan'ın sırrını daha fazla aramaya başlar.

Ateşböceği 14.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden bulabilirsiniz. 

ATEŞBÖCEĞİ FİNAL Mİ YAPACAK?

Herkes merakla Ateşböceği'nin final yapıp yapmayacağını konuşuyor. Görünen o ki yakın tarihte ilgiyle izlenen dizi Ateşböceği final yapmayacak.