BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,91
ALTIN 2.432,98
HABER /  MEDYA

Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı Ece bebeğini kaybedecek mi?

Star Tv'nin cumartesi günleri yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm bu hafta neler yaşanacak? Fazilet Hanım ve Kızları 17.bölüm fragmanı tüm detaylar internethaber'de.

Abone ol

Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm yayınlanan son bölümüyle cumartesi akşamı ekranlara geldi. İzleyenlerin heyecanla izlediği Fazilet Hanım ve Kızları 16.bölüm ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fazilet Hanım ve Kızları tüm detaylarıyla haberimizde.

Fazilet Hanım ve Kızları ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri yine ekrana kilitledi. star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Fazilet Hanım ve Kızları'nda Selin'in geçirdiği buhran sonucu Ece'yi boğmaya kalkması aileyi derinden yaralar. Peki Fazilet Hanım ve Kızları ekrana gelen son bölüm ardından 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Selin, yaşadığı buhran sonucunda Ece’yi boğmaya kalkar. Bu olay yalıda şok etkisi yaratır. Ece’nin yardımına Hazım ve Fazilet koşarken Selin daha fazla yalıda kalamayacaktır. Selin’e açılan kapı ise onun bundan sonraki kaderini belirleyecektir.

Fazilet ise yaşanan bu olaydan sonra Ece’yi Egemenlerin eline bırakmamakta kararlıdır. Yalının yeni hanımı hakkettiği saygıyı görecektir.Fazilet bu yolda önüne çıkan engelleri tanımayacaktır.

Yağız evlilik sonrası dağılan kardeşlerini toplamak için uğraşırken hesapta olmayan bir ayrılık haberi gündemlerine bomba gibi düşer. Ama asıl bomba Yağız ve Hazan’ın birlikte geçirdiği zamana şahit olan Sinan’la patlayacaktır.