BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Sarp Apak ve kardeşi ikiz mi?

Başarılı oyuncu Sarp Apak kardeşi Mehmet Berk Apak ve Şahin Irmak'la birlikte görüntülendi.

Abone ol

Başarılı oyuncu Sarp Apak kardeşi Mehmet Berk Apak ve Şahin Irmak'la birlikte görüntülendi. Etiler Günaydın SteakHouse'dan cikarken Star Tv Süper Starlife kameraları tarafından görüntülenen Sarp Apak basın mensuplarnın sorularını yanıtladı.

Ayakligazete.com'un haberine göre, Yalan Dünya dizisiyle ününe ün katan başarılı oyuncu Sarp Apak dizinin geçen hafta yayınlanmamasıyla ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulundu. '' Dizinin geçen hafta neden yayınlanmadığını bilmiyorum kanal öyle uygun görmüş çekimlerde bir sorun yok'' dedi.

Kardeşiyle olan benzerliğiyle dikkat çeken Sarp Apak basın mensuplarının ''İkiz misiniz çok benziyorsunuz'' sorusu üzerine '' Hayır değiliz ancak birbirimize çok benzediğimiz doğru zaten çekimlerde tehlikeli sahnelerde kardeşimi kullanıyorum. Annem onu tehlikeli sahneler için doğurmuş'' diyerek herkesi güldürdü. 'Yalan Dünya dizisinde Orçun karakteriyle fenomen olan Bartu Küçükçağlayan kardeşiniz olaydı ne yapardınız?' sorusuna ise espirili bir cevap vererek ''Odaya kapatırdım onu'' dedi.