BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şarkı kavgası kanlı bitti

İzmir'in Çiğli ilçesinde bir gazinoda eğlenmeye giden iki kardeş, istedikleri şarkı çalınmayınca kan döktü.

Abone ol

İzmir'de çıkan kavgada, biri gazino çalışanı olmak üzere 3 kişi bıçakla yaralandı.

Yaralıların hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Özhan Ucur(30) ile kardeşi Özcan Ucur(23) eğlenmek için Harmandalı 8795/5 numara 105 adresinde bulunan bir gazinoya geldi. Ucur kardeşler canlı müzik programı olan gazinoda bir süre eğlendikten sonra şarkı istediler. Bir süre istedikleri şarkının çalınmasını bekleyen iki kardeş, şarkı çalınmayınca taşkınlık yaptı. Gazino çalışanı Remzi Özay(28) ile gazinoda müşteri olan İsmail Sarıçiçek(27) ve Mustafa Kınış(29) iki kardeşe müdahale etti.

İki grup arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada İki kardeş Remzi Özay, İsmail Sarıçiçek ve Mustafa Kınış'ı vücutlarının değişik yerlerinden bıçakla yaralayarak kaçtı.

Gazinoda bulunanların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulanslar yaralıları Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne götürdü. Remzi Özay ve Mustafa Kınış Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde ameliyata alınırken, İsmail Sarıçiçek, Tepecik Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Üç yaralının da hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan iki kardeşin ise yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.