BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

3 ilçede 4 araç birden kundaklandı

İstanbul'da dün gece saatlerinde 3 ayrı ilçde 4 araç üzerine benzin dökülerek ateşe verildi.

Abone ol

Ayrılıkçı yasa dışı terör örgütü yandaşlarının, İstanbul'un üç ayrı ilçesinde 4 aracı kundakladığı bildirildi.

Güvenlik ve istihbarat kaynaklarının verdiği bilgilere göre, şehrin her iki yakasında meydana gelen kundaklama olayı gece saat 00.00 ile 04.00 saatleri arasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Esenler, Kartal Cevizli ve Ataşehir ilçelerinde park halindeki 1'i kamyon, 1'i minibüs olmak üzere 4 otomobilin, gece yarısı kundaklandığı bildirildi. Çeşitli marka ve modelde 4 adet hususi aracın, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce molotof kokteyli ve benzin dökülerek kundaklandığı kaydedilen olayda,
yaralı veya can kaybının yaşanmadığı belirtildi.

Patlama oldu

Görgü tanıklarının olayları itfaiye ekiplerine bildirmesinin ardından bölgeye sevk edilen 110 ekipleri, yanan araçları söndürdü.
Kundaklanan kiralık aracın sürücüsü Recep Seymen, olayın gerçekleştirildiği sırada bir yakınına misafirliğe geldiğini söylerken, patlama sesi ile dışarıya çıktıklarında araçların alev alev yandığını anlattı.
Maddi hasarın meydana geldiği kundaklamalar ile ilgili olaya karışan failler hakkında bölgede bilgi toplayan emniyet güçleri, 4 araçlı kundaklama üzerinde geniş çaplı soruşturma başlattı.