BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerde Çanakkale ruhu

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 93’üncü yıldönümünü Sarıyer'de Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nde törenlerle anıldı.

Abone ol

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 93’üncü yıldönümünü nedeniyle Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nde düzenlenen törende Çanakkale Şehitleri anıldı.

Vehbi Koç Vakfı Lisesi konferans salonunda düzenlenen törene Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, Sarıyer Belediye Başkanı Yusuf Tülün, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Nurkan, Sarıyer Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Sacettin Kantoğlu, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende; Vehbi Koç Vakfı Lisesi öğrencileri, Çanakkale şehitleri için yazılan şiirler ve yakılan türküleri slayt gösterileri eşliğinde seslendirdiler.

Çanakkale zaferinin anlam ve önemi için konuşma yapan Sarıyer Kaymakamı Mehmet Ersoy, ‘Çanakkale tarihimiz için çok önemli bir noktadır. Çanakkale’de göstermiş olduğumuz kararlılık ve direnç adeta yeniden var oluşumuzun bir kanıtıdır. Tarihimizin en şanlı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferimizin 93. yıl dönümünde Ülkemiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.’ dedi.