BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.402,08
HABER /  GÜNCEL

Sarılmak bedava

Samsun'da bir grup öğenci iletişim çağında birbirinden uzaklaşan insanların yüzlerini güldürmek için 'sarılmak bedava' etkinliği düzenledi.

Abone ol

Samsun’da bir grup üniversite öğrencisi bir alışveriş merkezinde ‘Sarılmak Bedava’ etkinliği düzenledi.

Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi gönüllüleri ellerinde Sarılmak Bedava, ‘Hayat Kısa Sarıl Bana’, ‘Sarılalım Madem’ yazılı dövizler ile alışveriş merkezinde toplandı.

Vatandaşların meraklı bakışlarla izlediği etkinlikte öğrenciler isteyen vatandaşlarla birbirine sarıldılar. İletişim çağındaki insanların birbirinden uzaklaştığını, iletişimsizlik yaşadığını ve bu nedenle bu tür bir etkinlik düzenlediklerini belirten Toplum Gönüllüleri Vakfı İğne Deliği Gençlik Merkezi Gönüllüsü Mevlüt Yamaç, “Sosyal paylaşım sitelerinden gülücükler saçıyoruz ama günlük hayatta insanların yüzüne bakmıyoruz. İnsanlara işyerlerinde bir ‘merhaba’yı çok görüyoruz. Biz de gençler olarak buna bir tepki koymak istedik. Birbirimize sarılalım. Çünkü sarılmak, art niyetsiz sarılmak, karşılıksız sarılmak çok kolay ve bedava. Sarılmak ‘güvenmek’ demektir. Bence hepimizin bu çağda güvenmeye ve birbirimize sarılmamıza ihtiyacımız var. Biz bunu toplum gönüllüleri olarak yapıyoruz. Herhangi bir amacımız yok. Hiçbir yere bağlı değiliz. Herhangi bir dini, siyasi veya ticari beklentimiz yok, sadece sarılmak istiyoruz” dedi.