BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Sarıgülün Şişli karnesi

Mustafa Sarıgül'ün Şişli karnesi nasıl? Sağlık ve spor alanında ilçeye hangi hizmetleri sundu?

Abone ol

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CNN Türk'te "Çıkış yolu" adlı programa konuk oldu.. İlçesindeki yatırımları anlatan Sarıgül, sağlık ve spor alanındaki yatırımları sıraladı. Sarıgül isim vermeden Baykal'a çattı.

SİYASETÇİLERİN KARNESİNİ HALK VERİR

"Takım olmadan hiçbir şey olmaz. 24 saat çalışıyoruz. Belediye başkanları en iyi ekiple çalışmalı. Bu işte heyecanı kayboldu mu başkanlık olmaz. Bazı siyasetçiler var 40 yıl koltukta oturuyor. Heyecan olmasa koltuğu başka birine devrederim. Siyasetçiler 5 yılda bir karne alırlar. Karneyi de vatandaş verir. Bizim iki dönem karnemiz iyi.

HALKA İLAÇ DESTEĞİ

Sağlık merkezlerini yaygınlaştırmak ve onların sağlığını güvence altına almak. Bölgedeki ilaç fabrikalarından yoğun ilaç desteği almaktayız. Bunun dışında hayırsever vatandaşlardan da destek alıyoruz.

EVDE YAŞLILARA SAĞLIK MUAYENESİ

Hiç evden çıkamayan yaşlılarımız var. Onları sağlık ekiplerimizle yerinde tedavi ediyoruz. Mevcut hastanelere bütün Türkiye gelmekte. Bizim sağlık merkezleri ile doktorların bu yükü azaltıyor. Kimsesizlerin kimi olmak zorundayım. Nişantaşı'nda da Feriköy'de de olmak zorundayım.

17 ATAMÖR KULÜBE DESTEK

Gençleri spor sahalarına yönlendiriyoruz. Enerjilerini pozitif yöne çeviriyoruz. Takım ruhunu yakalamasını arzu ediyorum. Bu nedenle 14 bine ulaşan amatör sporculara destek veriyorum. Her türlü malzemelerini sağlıyoruz. 17 amatör kulübüne destek veriyoruz."