BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

En acı sevgililer günü

Almanya'daki yangında eşini kaybetti. O yangın bugün yüreğini bir kez daha yaktı. En acı sevgililer gününü kutladı...

Abone ol

Almanya'nın Ludwigshafen Kenti'nde çıkan yangında hayatını kaybeden Hülya Kaplan'ın eşi Kamil Kaplan, sevgililer günü dolayısıyla eşi, annesi, yengesi, çocukları ve yeğenlerinin mezarlarını ziyaret ederek gül bıraktı.
    
Kamil Kaplan, Gaziantep Asri Mezarlığına gelerek, annesi, eşi, yengesi, yeğenleri ve çocuklarının mezarı başında bir süre dua etti. Üzgün ve bitkin olduğu gözlenen Kamil Kaplan, yakınlarının mezarına birer gül bıraktı.
    
Mezarlık ziyareti sırasında görüntü alınmasını istemeyen Kamil Kaplan, mezar ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, ''Ben, böylesi bir günde eşimle ve çocuklarımla baş başa olmak istedim. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Yaşadığım acının tarifi yok. Ancak bunun kameralar tarafından görüntülenmesini istemiyorum. Bu nedenle de kimseye haber vermeden tek başıma buraya geldim. Beni buraya getiren dostlarım da beni anlayarak eşimin mezarı başında dua ederken beni yalnız bıraktılar. Gaziantep'e geldiğimiz günden bu yana bizi yalnız bırakmayan dostlarıma teşekkür ederim '' dedi.
    
Eşi Hülya Kaplan, annesi ve çocuklarının başına birer gül bıraktığını ifade eden Kaplan, ''Gelinimiz Döne Kaplan'ın mezarı başına da kardeşimin adına bir gül bıraktım'' dedi.