BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Sarıgüle afişli cevap

CHP İstanbul teşkilatı sokakları afişlerle süsledi. Sarıgül'e mesaj yolladılar.

Abone ol

CHP İstanbul Örgütü, partinin kuruluş yıldönümünü 1500 bilboardla kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Örgütü, partinin kuruluş yıldönümü için 1500 bilboard hazırlattı. Bilboardlar kentin değişik yerlerine asıldı.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav, partinin kuruluşunun 84 yıldönümünü kutlamak için il örgütlerine bir genelge yolladı. Sav, il örgütlerinin, kutlama etkinliği için 9 Eylül günü Anıtkabir'de hazır olmasını istedi.

CHP İstanbul İl Örgütü ise Anıtkabir'deki tören için, 1500 adet bilboard bastırdı. "Kara bulutların ardından her zaman güneş doğar..." yazılı bilboardlarda, partinin kuruluş yıldönümüne vurgu yapıldı.

Kara bir bulutun ardından, Mustafa Kemal Atatürk ile altı okun çıktığını gösteren bilboardlara, "9 Eylül'de Arıtkabir'deyiz" ibaresi de konuldu.

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, partinin kuruluş yıldönümü için Ankara'ya gideceklerini belirterek, "Bilboardlar bugünden itibaren 1500 noktaya yapıştırıldı. Kentin merkezi noktalarında bulunan bilboardlarla, halkımızı partimizin kuruluş yıldönümü için Anıtkabir'e davet ettik" dedi.

8 Eylül günü İstanbul'un 32 ilçesinden Ankara'ya hareket edeceklerini de ifade eden Tekin, "Ayrıca, belli merkezlerde dev video -bordlar kurduk. Buralardan 9 Eylül'e kadar yayın yapacağız" ifadesini kullandı.

Cumartesi günü CHP'li belediye başkanları ile iyçe yönetim kurulu üyelirinin il merkezinde toplandığını da aktaran Tekin, şöyle konuştu: "Partimiz, tam bir uyum içinde 9 Eylül'e hazırlanıyor. Cumartesi günü yapılan toplantıda, Ankara için hazırlıkları konuştuk. Partili arkadaşlarımız bir araya gelerek, yapacakları çalışmaları anlattı."

Öte yandan, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, partilileri ve tüm yurttaşları CHP'nin kuruluş yıldönümüne katılmaya çağırdı.