BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Saran hangisi ile birlikte?

Saadettin Saran'ın aşk trafiği karıştı. Hülya Avşar ile birlikte olan Saran'ın 6 yıllık sevgilisi şaşırtan açıklamalar yaptı.

Abone ol

Hülya Avşar ile Sadettin Saran geçtiğimiz gün ilk kez bir arada görüntülenmiş, aylardır herkesin dilinde olan bu aşk da belgelenmişti.

Ancak son anda beklenmedik bir gelişme oldu ve Sadettin Saran'ın 6 yıldır birlikte olduğu Aslı Küseyiroğlu sürpriz bir açıklamada bulundu. Küseyiroğlu, "Her erkeğin kaçamağı olabilir. Benim Sadettin'le ilişkim bu olayda yara almaz" dedi.

Saadettin benden ayrılmak istemiyor
Sadettin Saran'dan izin alıp konuştuğunu söyleyen Küseyiroğlu, "Sadettin ile ilişkimiz sürüyor. Benden asla ayrılmak istemediğini söyledi. Ben de ondan ayrılmak istemiyorum. Sadece Sadettin'in bir playboy olarak gösterilmesi bizi çok üzüyor. Her erkeğin kaçamakları olabilir! Bizim ilişkimiz bu olayla yara almaz. Sadettin ve ben birbirimizin hayatında hep olacağız. kendisi çıkan fotoğraflara çok üzüldü. İlk eşinden olan kızını yanına alıp, perşembe günü Amerika'ya gidecek. Herkes bu işi ne şekilde algılarka, algılasın. Ayrılmayı düşünmüyorum" diyerek, Avşar'la yakalanan Sadettin Saran'la ilişkisinin devam ettiğinin altını çizdi.

O kadına beyefendi cevabı verir herhalde
Aslı Küseyiroğlu'nun yaptığı bu açıklamaları için ise Hülya Avşar şunları söyledi: "Geçmişte kalan bir beraberlik bu, ne söyleyebilirim ki! Bu tür açıklamalar beni hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Ortada beni ilgilendiren bir şey olmadığı için de cevap vermek istemiyorum. Sağdan, soldan duyduğum uyduruk şeylere yorum yapmam doğru olmaz. Bunlar kadınlık halleridir, olabilir, konuşabilir. Bu çok normal. O kadına gereken cevabı beyefendi hazretleri verir herhalde. Söyleyeceğim başka hiçbir şey yok. Çünkü bütün bunlar inanın beni hiç ilgilendirmiyor..."