BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Adnan Polat istifa mı etti?

Gerets, Canaydın ile Polat'ı karşı karşıya getirdi. Basına konuşan istifa etmiş sayılır' sözüne inat Polat, Hürriyet'e konuştu.

Abone ol Galatasaray yönetiminin içinde uzun süredir yaşanan güç savaşları, "Gerets gitsin mi kalsın mı?" tartışmalarıyla iyice alevlenmişti. Başkan Canaydın ve çevresindekiler Belçikalı teknik adamın kalmasını, Başkan Yardımcısı Adnan Polat ve birkaç yönetici ise tecrübeli hocayla yolların ayrılmasını istemişti.

Sonunda masaya yumruğunu vuran Canaydın'ın dediği olmuş ve "Gerets'le yola devam" kararı alınmıştı. Ancak Polat'ın rövanşı gecik- medi. Geçen hafta yapılan yönetim toplantısında başkanın "Bundan sonra basına konuşan yönetim kurulu üyesi istifasını vermiş sayılır" şeklindeki
talimatına rağmen Polat'ın dün Hürriyet gazetesine genişçe bir röportaj vermesi gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine camiada; "Polat bunu yaparak istifa sinyali mi verdi?", "Canaydın, Polat'ın istifasını isteyebilecek mi?" soruları sorulmaya başlanırken ilerleyen günlerde 'iktidar mücadelesi'nin kızışması bekleniyor.