BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Sarai Sierra'nın ceseti bulundu!

Günlerdir aranan ABD vatandaşı Sarai Sierra'nın öldürüldüğü ortaya çıktı.

Abone ol
Türk polisinin günlerdir aradığı ABD vatandaşı Sarai Sierra'dan kötü haber! Polis, Sierra'nın cesedi İstanbul Cankurtaran'da ulaştı. Başına vurularak öldürüldüğü tespit ediyen Sierra'nın üzerinden adına düzenlenmiş sürücü belgesi çıktı.

Akşam saatlerinde Sarayburnu'ndan gelen bir haber Sierra'nın ailesini hüzne boğdu. Polis, MOBESE ve güvenlik kamelarını inceleyerek Sierra'nın yerini tespit etti. Çok sayıda polis ekibi, olay yerine sevk edildi. 
 
Surların dibindeki dehlizin içinde bulunan ve başında yara olan cesedin üzerinde yapılan incelemede, 33 yaşındaki kayıp ABD'li Sierra'ya ait olduğu tespit edildi. Cesedin üzerinde ABD'li Sarai Sierra'ya ait bir sürücü belgesi çıktı. 

sierra_ceset.jpg 
 
ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
 
Polis 21 Ocak'tan beri Türkiye'de kayıp olan ABD'li Sarai Sierra'ya ait olduğu kesinleşen cesedin, öldürüldükten sonra olay yerine bırakılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. 
 
Olay yerinde Cumhuriyet savcısı Hüseyin Kaplan'ın incelemeleri sürerken, olayla ilgili 9 şüphelinin gözaltına alındığı belirtiliyor.
 
ABD'li Sarai Sierra'nın cesedi incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

sierra-istanbul-ceset.jpg
 
9 KİŞİ GÖZALTINDA 
 
Yapılan ilk incelemeye göre Sarai Sierra'nın bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.Öte yandan cinayetle ilgili 9 kişinin de gözaltına alındığı bildirildi.
 
Polis daha önceden genç kadının internet üzerinden görüştüğü 'Taylan' takma adlı kişiyi ifadesine başvurmak üzere emniyete çağırmıştı.
 
TAYLAN: BULUŞMADIK 

Sarai Sierra ile iletişim kuran son isim olduğu belirtilen zanlı ifadesinde, '21 Ocak’ta Galata Köprüsü’nde buluşmak için sözleştiklerini ancak Sierra’nın buraya gelmediğini söylediği' öğrenildi.
 
Amatör fotoğrafçılıkla uğraşan evli ve 2 çocuk annesi 33 yaşındaki ABD'li Sarai Sierra, 12 Ocak'ta Türkiye'ye gelmişti.
 
Beyoğlu ilçesinde bir oda kiralayan Sarai Sierra, 15 Ocak'ta Hollanda'ya gitti.
 
Hollanda'dan Almanya'nın Münih kentine geçen ve 19 Ocak'ta Türkiye'ye dönen Sierra'nın 22 Ocak'ta ABD'ye dönmemesi üzerine ailesi, kayıp başvurusunda bulunmuştu.