BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Santos Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Fenerbahçe'de yabancı futbolcuların ne yapacağı merak konusu. İşte onlardan birisi de Andre Santos..

Abone ol

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı ülkesinde katıldığı bir radyo programında hakkındaki transfer söylentileri için, "Evet teklifler var. Barcelona da bu kulüplerden biri. Ancak kulübümle hâlâ sözleşmem var ve bu yüzden konuşmam doğru değil" dedi

Milliyet'ten Mehmet Çiftçi'nin haberine göre Radyo Record'a konuşan Santos, Fenerbahçe'ye transfer olurken ilk karşılaştığı sorunun takımın ismini telafuz edememek olduğunu söyledi. Brezilya'da şimdi herkese Fenerbahçe'nin ismini öğrettiğini kaydeden tecrübeli oyuncu, kulübünden ve Türkiye'den son derece mutlu olduğunun da altını çizdi.

ALEX TAM BİR LİDER

Brezilyalı oyuncu, Alex ile ilgili gelen sorulara ise "O tam bir lider. Herkes onu seviyor, saygı gösteriyor. Onun Brezilya'da iken hayranıydım, şimdi yan yana futbol oynama imkanı buldum. Fenerbahçe'ye giderken bana ve aileme çok yardımcı oldu. Sahada ortaya koyduğu futbolun dışında iyi bir aile babası... Ayrıca bize karşı ağabeylik görevi üstleniyor. Brezilyalılar onun sayesinde Fenerbahçe'de çok rahat ediyorlar" dedi.

CEVAP VERMEM DOĞRU DEĞİL

Andre Santos, hakkında çıkan transfer söylentilerine de açıklık getirdi. Brezilyalı oyuncu, gerek ülkesinden, gerekse Avrupa'dan teklifler aldığını doğrulayarak, "Barcelona da bu kulüplerden bir tanesi. Ancak şu anda Fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusuyum ve transfer konularına cevap vermem doğru değil" diye konuştu.

Brezilya Milli Takımı forması ile Copa America'da kaçırdığı penaltı vuruşu ile ilgili olarak da Santos, "Olayın şaşkınlığını hâlâ üzerimden atmış değilim. Günlerce uyuyamadım. Golü atacağımdan emindim ama ne oldu anlayamadım. Futbolda bazen böyle şeyler oluyor" yorumunu yaptı.