BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  POLİTİKA

Şanslı sünnet çocuğu Gül'den altını kaptı!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazı çıkışında aracına binerken sünnet kıyafeti giymiş bir çocuğu farkedince bakın ne yaptı?

Abone ol

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma namazını ilk kez Tarabya Köşkü'ne 200 metre mesafedeki Kalanderüstü Camisi'nde kıldı. Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı makam aracına binerken sünnet kıyafeti giymiş bir çocuğu farketti ve yanına giderek tam altın taktı.

Tarabya Üstü'ndeki gecekondu bölgesinde yer alan camiye gelen Cumhurbaşkanı Gül, vatandaşları selamlayarak içeri girdi. Gül, makam aracına binerken sünnet kıyafetiyle bekleyen 10 yaşındaki Arda Araz'ın yanına gitti. Cumhurbaşkanı camideyken sünnet çocuğunu fark eden danışmanları her ihtimale karşı bir tam altını hazır tuttu. Altını Araz'a takan Cumhurbaşkanı Gül, ailesini de tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Gül camiden ayrılıp Tarabya Köşkü'ne geçerken sünnet çocuğu Araz gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Cumhurbaşkanı Gül'ü bu akşamki sünnet düğünü törenine davet ettiğini söyleyen Araz, bir soru üzerine Gül'ün düğüne yoğunluğundan dolayı gelemeyeceğini söylediğini aktardı. Araz, Cumhurbaşkanı Gül'ün kendisine taktığı tam altını da gazetecilere gösterdi.