BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 35,07
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Şanlıurfa'da vahşet! Herkes şokta!

Şanlıurfa'da 2 çocuk annesi kadın korkunç şekilde öldürüldü

Abone ol

Şanlıurfa'da 25 yaşındaki Halime Çalışkan, evde uyuduğu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boğazı kesilerek öldürüldü. 2 çocuk annesi Çalışkan'ın boğazını kesen şüpheli ya da şüpheliler, kadının boynunda bulunan anahtarı alarak evdeki kasada bulunan 100 bin lira değerindeki altınları çalarak kaçtı.

Olay, bu sabah Eyyüp Nebi Mahallesi 3537'nci Sokak'ta meydana geldi. Buğday Pazarı'nda işyeri bulunan ve biri resmi nikahlı 4 eşi olduğu ileri sürülen İsmail Güzel'e ait 4 katlı binaya giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, Güzel'in en üst katta uyuyan resmi nikahsız eşi Halime Çalışkan'ın ağzını kapatarak, boynunda bulunan kasa anahtarını istedi. Şüpheli veya şüpheliler kendilerine direnen kadını göğsünden bıçaklayıp boğazını keserek öldürdükten sonra boynundaki anahtarı alarak açtıkları kasada bulunan yaklaşık 100 bin TL tutarındaki altını alarak kaçtı.

ÖNCE BIÇAKLAYIP SONRA BOĞAZINI KESTİLER

Olay sırasında 2 çocuğuyla birlikte 4 katlı binanın çatısında uyuyan ve işe gitmek için uyanan İsmail Güzel, üzerini değiştirmek için indiği evde birlikte yaşadığı Halime Çalışkan'ı kanlar içerisinde buldu. Güzel'in yardım çığlıklarına uyanan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Çalışkan'ın göğsünden bıçaklandıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğünü saptadı. Polisler ise yaptığı incelemede evde bulunan kasanın açık olduğunu belirledi. İsmail Güzel, kasanın anahtarının öldürülen Halime Çalışkan'ın boynunda olduğunu söyleyince polis, kadının boynundaki anahtarı almak isteyen kişi ya da kişilerce öldürülmüş olabileceği olasılığı üzerinde durmaya başladı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Olayın duyulması üzerine İsmail Güzel ve öldürülen Halime Çalışkan'ın yakınları eve akın etti. 2 çocuk annesi Çalışkan'ın öldürüldüğünü öğrenen yakınları gözyaşına boğuldu. Fenalaşan bazı kadınlara evin yanında bekletilen ambulanslarda müdahale edildi.

Evde yapılan inceleme ardından öldürülen Halime Çalışkan'ın cesedi otopsi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Soruşturma sürdürülüyor.

BU YAŞTA BU NE ÖFKE!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

15 YAŞINDAKİ KIZ KOMŞUSUNU BIÇAKLADI

ADANA'da 15 yaşındaki G.D., tartıştığı komşusu 44 yaşındaki Yasemin Yurday'ın evine molotofkokteyli attı, ardından da alevleri fark ederek dışarı çıkan Yurday'ı bıçakla yaraladı.

Olay dün akşam merkez Seyhan İlçesi'nin Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Yasemin Yurday ile aralarında anlaşmazlık olan komşusunun kızı G.D. arasında tartışma çıktı. Diğer komşuların araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi. Ancak G.D., bir süre sonra Yasemin Yurday'ın evine molotofkokteyli attı. Duvara isabet eden molotof parçalanarak alev aldı. Ardından da alevleri fark ederek dışarı çıkan Yasemin Yurday'ı bıçakladı. Göğsünden ve kasığından hafif şekilde yaralanan Yasemin Yurday götürüldüğü Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. İfadesi alınan G.D. ise Cumhuriyet Savcısı tarafından serbest bırakıldı.