BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,83
ALTIN 2.418,79
HABER /  DÜNYA

Sanki bebekler değil anneler yarıştı

Kayseri’de, bebekler arasında düzenlenen emekleme ve koşu yarışması renkli görüntülere sahne oldu. <br/>Kayseri Özel Tekden Hastanesi, hasta...

Abone ol

Kayseri’de, bebekler arasında düzenlenen emekleme ve koşu yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
Kayseri Özel Tekden Hastanesi, hastanede doğan 2 yaş altındaki bebekler ve çocuklar için yaş günü organizasyonu gerçekleştirdi. Organizasyon çerçevesinde düzenlenen 0-1 yaş arası emekleme ve 1-2 yaş arası koşu yarışmalarında, anneler bebeklerinden çok ter döktü.
Emekleme yarışmasına katılan 0-1 yaş arasındaki minik bebekler başlangıç çizgisinde sıralanırken, anneleri de bitiş çizgisindeki yerlerini aldı. Bazı bebekler yarışmayı bırakıp çevresiyle ilgilenirken, bazıları ise annelerinin yönlendirmeleriyle bitiş çizgisine ulaşmaya çalıştı. Bazı bebekleri bitiş çizgisine getirmek hiç de kolay olmadı. Anneler telefonlarını ve ellerinde bulunan mendilleri sallayıp bebeklerine seslenirken, bazıları da şeker göstererek bebeklerini bitiş çizgisine çekmeye çalıştı. Annesinin gayretleriyle Kayra isimli bebek birinci olurken, Betül ikinci, Rümeysa ise üçüncülüğü elde etti.
Tekden Hastanesi’nde doğan 1-2 yaş arasındaki bebekler için düzenlenen koşu yarışmasında dereceye girenleri belirlemek ise hiç de kolay olmadı. Yarışma, dereceye girenlerin belirlenebilmesi için 3 kez tekrar edildi. Annelerin büyük çaba harcadığı bu yarışma da renkli görüntülere sahne oldu.
Emekleme ve koşu yarışmalarında dereceye giren bebeklere birer altın hediye edildi. Altınların bebeklere takılması sırasında da renkli görüntüler ortaya çıkarken, bazı bebeklerin ise ağladıkları görüldü.
Ödül töreninde konuşan Özel Tekden Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, ’’Güzel bir aktivite oldu. Hepinizi kutluyorum. Biz burada katılan bütün çocuklarımızı birinci kabul ediyoruz çünkü buraya katılmak bile büyük bir cesaret örneği. Bu masum çocuklarımızın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Allah onların bahtlarını güzel eylesin, acılarını göstermesin’’ dedi.
Törende daha sonra doğum günü pastası kesilerek çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı.
(İHA)