BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.417,87
HABER /  DÜNYA

Hayırsever iş adamından öğrencilere pahalı jest

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hayırsever iş adamı Ceylan Emet, eşi kendi adına yaptırdığı fen lisesinde öğrenim gören öğrencilere, ün...

Abone ol

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde hayırsever iş adamı Ceylan Emet, eşi kendi adına yaptırdığı fen lisesinde öğrenim gören öğrencilere, üniversite sınavında ilk 10’a girmeleri halinde noterden onaylı sıfır otomobil verme taahhüdünde bulundu.
Bolvadin’e 2 ilköğretim okulu 1 fen lisesi, 2 cami ve 1 Kur’an kursu yaptıran hayırsever iş adamı Ceylan Emet, yaptırdığı Ayfer-Ceylan Emet Fen Lisesi öğrencilerine büyük bir başarı teşvikinde bulunarak, üniversite sınavında Türkiye genelinde ilk 10’da olan tüm öğrencilere sıfır kilometre bir otomobil hediye edeceğini söyledi. İş adamı Emet, öğrencilere başarılı olmaları halinde vaat ettiği otomobil ödülü taahhüdünü ilçenin tüm caddelerindeki bilboardlara verdiği ilanla halka ve öğrencilere duyurdu.
“Allah ömür verdiği sürece kadim ilçeme hizmete ve eserler kazandırmaya devam edeceğim” diyen Emet’in, ayrıca vereceği ödülü taahhüt altına almak için Bolvadin 2. Noterliği’nde 9 Eylül tarih ve 004974 yevmiye numarası ile taahhütname imzalayarak okul öğrencilerine dağıttığını söyledi.
(İHA)