BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sancaktepe'de sünneti şöleni

Sancaktepe Belediyesi tarafından, her yıl düzenlenen geleneksel sünnet şöleninde bu yıl 1102 çocuk sünnet oldu.

Abone ol

Geleneksel Sancaktepe sünnet şöleninde çocuklar çok sevinçliydi.

Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediği bu etkinlik Samandıra şölen alanında gerçekleşti.Şölene Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Kaymakam Necmettin Kalkan, Belediye başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, sünnet çocukları aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

17 Temmuz Cumartesi saat 19.00’ da Geleneksel Sancaktepe sünnet şöleninde konuşma yapan Belediye Başkanı İsmail Erdem, çocukların ülkemizin istikbalinin teminatı olduğunu belirterek geleceğe iyi hazırlanmaları gerektiğini belirtti. Başakan Erdem konuşmasında ailelere seslenerek; “çocuklarınızın ilk mürüvvetlerini gördünüz. İnşallah ikinci mürüvvetlerini de görürsünüz.Ülkemizin istikbalinin daha iyi olması çocuklarımızı ülke değerlerine saygılı ve o değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetiştirmekle mümkündür. Anne ve babalarla birlikte bizlere de bu konuda çok görevler düşüyor” dedi. Başkan Erdem, çocuklarımızın mutluluğunun önemli olduğunu belirterek yarınlarını hazırlamada belediye olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Erdem, Belediyenin yaptığı sağlık, kültür ve sanat edindirme kursları ile birlikte yaz spor okulları ve bilgi merkezlerindeki yaz okulları hakkında da bilgi verdi.

Sancaktepe Belediyesi tarafından organize edilen Geleneksel Sancaktepe sünnet şöleninde çocuklara özel animasyon gösterileri yapıldı.

Bu kapsamda Ateşbaz, Palyaço, Hacivat-Karagöz, Tahta Bacak, Nasrettin Hoca, İbiş, Keloğlan, Jonklör gösterileri sunuldu. Şenlik alanını dolduran Sancaktepelilerin gönüllerince eğlendiği programda ayrıca halk oyunları gösterisi de gerçekleştirildi.

Çocuklara, sünnet kıyafetleri Sancaktepe sevgi mağazasından verildi.Çocuklar kendileri için düzenlenen fayton gezisinin ardından etkinlik için yerlerini aldılar.

Programın sonunda sevilen sanatçı Nejdet Kaya Sancaktepe'lilere unutulmaz müzik ziyafeti verdi.