BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Halk meclisi Bağlar Mahallesi´nde

Bağlar Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çağırıcı, mahallede iki meslek lisesinin yapılacağı müjdesini verdi.

Abone ol

Başkan Lokman Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkan Vekili Mustafa Kara, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıda, mahalle sakinlerini sorun ve şikayetlerini anlattı.

Bağlar Mahallesi ve ilçe genelinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Çağırıcı, Bağlar'a iki tane meslek lisesi yapılacağı müjdesini verdi.

Çevre konusunu da değinen Çağırıcı, Bağlar Mahallesi'nin Bağcılar'ın en temiz mahallelerinden biri olduğunu söyleyerek, "Sizleri tebrik ediyorum" dedi. Mahallelinin park ve bisiklet yolu isteğine de cevap veren Çağırıcı, yeni park ve bisiklet yolunun yapılacağını söyledi.

Programa katılan AK Parti İlçe Başkanvekili Mustafa Arslan, halk meclisi yapmanın bir yönetici için büyük bir cesaret örneği olduğunu ifade etti. AK Parti belediyeciliğinin halkla iç içe ve onlarla birlikte yönetmeyi esas aldığını söyleyen Arslan, konuşmasında 12 Eylül'de gerçekleştirilecek referandum için de destek istedi.

Tvnet Televizyonu da halk meclisi toplantısından canlı bağlantı yaptı.