BIST 9.545
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.490,19
HABER /  GÜNCEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan Şahan Gökbakar'a tepki

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın orman yangınlarıyla mücadele paylaşımına tepki gösterdi. Varank, "Orman yangınlarıyla mücadele uzmanı Sn. Şahan Gökbakar keşke uzay ve havacılık endüstrisi alanında da biraz uzmanlaşsaymış." dedi.

Abone ol

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yaptığı kamuoyu duyurusunu paylaşan Şahan Gökbakar, "Cevap gelmiş. Malesef yeterli değil. Orman yangını ihale sürecini mi bekliycek? 6ay gecmis hala ihale yapacaz vs! Ayrica bu ihale yapilacak bir iş değil çünkü zaten ücak tipi ve üreticisi belli. VikingAir 515 modeli. 30-35m$ bedeli. 6130lt atıyor. 12 saniyede denizden su aliyor." ifadelerini kullandı.

Gökbakar'ın bu paylaşımına  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından tepki gösterdi. Varank açıklamasında "Orman yangınlarıyla mücadele uzmanı Sn. Şahan Gökbakar keşke uzay ve havacılık endüstrisi alanında da biraz uzmanlaşsaymış. Orman yangını, resmi üretim programı açıklanmamış, ne zaman teslim edileceği belli olmayan, daha bir tane bile seri üretimi yapılmamış uçağı mı bekleyecek?" ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Sıfır araba için ÖTV değişti model model otomobil fiyatlarına gelen indirim
Foto Galeri Sıfır araba için ÖTV değişti model model otomobil fiyatlarına gelen indirim Galeriye Gözat