BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  EKONOMİ

Samsungdan yeni LCD

Samsung Electronics yeni bir LCD (likit kristal ekran) televizyon ürettiğini duyurdu.

Abone ol

Samsung Electronics, yenilikçi ve fonksiyonel tasarıma sahip yeni bir LCD (likit kristal ekran) televizyon ürettiğini duyurdu. Yeni model, mekanlara zarif dekoratif bir obje olarak renk katmanın yanı sıra üstün ses ve görüntü kalitesine de sahip.

Sade ve sofistike ön yüzeyi bulunan LCD TV’de tüm kontrol tuşları yan taraflara taşındı. Buna ek olarak dünyanın ilk gizli bar tarzı hoparlörleri ön kısmın alt tarafına görünmeyecek şekilde yerleştirildi. Göz önünde bulunmayan hoparlörler, aynı zamanda orijinal sesi yüksek kaliteyle iletiyor. Samsung'un yeni LCD TV’si ön, arka ve yanlardaki parlak kaplamaya sahip mükemmel tasarımıyla da dikkat çekiyor.

Her izleme açısından bozulmamış görüntü sağlayan Samsung LCD TV, aynı zamanda daha ince ve daha az güç tüketiyor. Samsung'un sahip olduğu kontrast geliştirme teknolojisi, kontrast oranını ve renk tonlarını diğer LCD TV’lerin ulaşabilecekleri kapasitenin üzerinde sunuyor. Yüksek dinamik kontrast oranı ile kaliteli bir görüntü sunan yeni televizyonun renk paleti 12.8 milyar renkten oluşuyor.

Samsung Electronics Visual Display Bölümü Başkan Yardımcısı Sang-heung Shin, tüketicilerin daha önceleri televizyon seçimlerinde fiyat ve görüntü kalitesine önem verdikleri söyledi ve şunları ekledi: “Ancak şimdi kullanıcıların yaşam biçimlerini ifade etmelerine yardımcı olan tasarım satın alma kararlarında önemli yer tutuyor.”

Samsung LCD TV'ler, zarif tasarımları ve en yeni fonksiyonlarıyla, biçim ve işlevin her ikisine de önem veren yeni nesil müşterilerin yaşam biçimlerine uyum sağlıyor.