BIST 9.692
DOLAR 32,59
EURO 34,87
ALTIN 2.496,52
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Samsun'da okullar tatil mi yeni hava durumu

Samsun'da kar yağışı etkisini arttırdı. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı haftasonuna kadar etkili olacak. Samsun'da bugün okullar tatil edildi.

Abone ol

SAMSUN'da kar yağışı bastırdı. Hava durumu raporlarına göre kar yağışı daha da bastıracak. Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Samsun Valiliğinin açıklamasında, geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de söz konusu günlerde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-17-at-9.35.00-am.png

BÖLGELERİMİZDE HAVA NASIL OLACAK?

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA
Çok bulutlu, bölgenin doğusu ve Kırklareli çevreleri ile Çanakkale'nin doğu ilçelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s), bölgenin batısında kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Bölgede sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor. En Düşük (°C) En Yüksek (°C)
BİLECİK Çok bulutlu ve kar yağışlı   0
BURSA Çok bulutlu ve kar yağışlı   2
EDIRNE Parçalı ve çok bulutlu   2
İSTANBUL Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   2
EGE Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimlerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kuzey Ege'nin bölgenin iç kesimlerinde, gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın bölgenin iç kesimlerinde kuvvetli olarak (30-60 km/s), kıyılarda kısa süreli fırtına (50-70 km/s), gece saatlerinde Güney Ege kıyılarında fırtına (60-80 km/s) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.
A.KARAHISAR Çok bulutlu ve aralıklı hafif kar yağışlı   1
AYDIN Parçalı ve çok bulutlu   12
IZMIR Parçalı bulutlu   9
MUĞLA Parçalı ve çok bulutlu   10
AKDENİZ Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin iç kesimleri ile Adana ve Hatay çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın gece saatlerinde Batı Akdeniz kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
ADANA Çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı   14
ANTALYA Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde İbradı, Akseki ve Gündoğmuş ilçeleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı   15
K.MARAŞ Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu   8
MERSIN Çok bulutlu   14
İÇ ANADOLU Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.
ANKARA Çok bulutlu, hafif olmak üzere kar yağışlı   1
ESKISEHIR Çok bulutlu, hafif olmak üzere karla karışık yağmur ve kar yağışlı   0
KIRŞEHİR Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı   3
KONYA Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı   2
BATI KARADENİZ Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; sabah saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
BARTIN Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   2
BOLU Çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı   -1
DÜZCE Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden itibaren yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   2
ZONGULDAK Çok bulutlu ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   2
ORTA ve DOĞU KARADENİZ Çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Bölgenin yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
ORDU Çok bulutlu ve karla karışık yağmur ve kar yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   4
SAMSUN Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   3
TOKAT Çok bulutlu ve kar yağışlı   1
TRABZON Çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı gececeği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.   4
DOĞU ANADOLU Çok bulutlu ve bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Tunceli, Bingöl, Muş ve Bitlis çevrelerinde yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Bölgenin kuzey ve doğusunun yüksek ve eğimli yerlerinde çığ tehlikesi bulunmaktadır.
AĞRI Çok bulutlu ve kar yağışlı   -4
ERZINCAN Çok bulutlu ve kar yağışlı   2
ERZURUM Çok bulutlu ve kar yağışlı   -2
MALATYA Çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, yüksekleri kar yağışlı   5
GÜNEYDOĞU ANADOLU Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, kuzeyi ile yüksek kesimlerinde yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde bölgede yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.
DIYARBAKIR Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu   9
GAZIANTEP Çok bulutlu ve yağmurlu   9
SANLIURFA Çok bulutlu ve yağmurlu   11
SİİRT Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu   9