BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  MAGAZİN

Victoria Beckham'ın sinir eden rahatsızlığı

Ünlü moda tasrımcısı Victoria Beckham verdiği bir röportajda, kocası David Beckham'ın kendisinin dağınıklığından rahatsız olduğunu söyledi.

Abone ol

40 yaşındaki ünlü moda tasarımcısı Victoria Beckham, The New York Times'a kendisi ve eşi David ile ilgili bilinmeyenleri anlattı.

Beckham "David, obsesif kompülsif rahatsızlığa sahip biri. Her şeyin düzenli ve yerinde olmasını seviyor. Eşyaların temiz ve simetrik olması onun için çok önemli ve benim dağınıklığım onu epey zorluyor" diye konuşuyor.

victoria-beckham-harper-.20150218144312.jpg

RAHAT AYAKKABI TERCİH EDİYOR

Victoria Beckham, sanıldığı gibi 7/24 topuklu ayakkabıyla gezmediğini de ifşa ediyor. New York Moda Haftası'na yapacağı hazırlık için Londra'da bulunan ofisinde çok nadir topuklu ayakkabı giydiğini, o koşturmaca sırasında rahat ayakkabılarla olmayı tercih ettiğini söyledi.

Beckham, "Ofiste en çok giydiğim şey düz veya spor ayakkabılar, jean pantolonlar, kazaklar. Bu insanları sanırım şaşırtacaktır ama rahat olmayı tercih ediyorum. Çünkü yapılması gereken çok iş var" diyor.

victoria-beckham-bilinmeyen-yonlerini-anlatti-6979716_7786_m.jpg

OFİSİ BÜYÜTTÜ

Victoria Beckham, 2008'de kendi markasını yarattığında küçük bir ofis içinde üç kişilik bir ekiple işe başladığını, bugün ise birkaç büyük ofis içinde yaklaşık 150 kişilik bir ekibi olduğunu söylüyor.