BIST 9.071
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,16
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalistler belli oluyor

Porto'yu 6-1'lik ezici bir skorla geçen Bayern Münih ile PSG'yi kendi sahasında da rahat bir oyunla 2-0 yenen Barcelona tur atladı. Çeyrek finalde bu akşamın maçları ise Real Madrid-Atletico Madrid ve Monaco-Juventus.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Barcelona'dan sonra son yarı finalistler bu akşam oynanacak iki maç ile belli olacak. Madrid derbisinde Real Madrid ile Atletico Madrid karşı karşıya gelecek. Günün diğer maçı ise Monaco-Juventus.

Real Madrid, Atletico Madrid'in sahası Vicente Calderon'daki 0-0 biten maçın rövanşına forvet hattında önemli eksiklerle çıkıyor.

Gareth Bale baldırındaki, Karim Benzema ise dizindeki sakatlık nedeniyle forma giyemeyecek. Sakatlığı süren Luka Modric ve kart cezalısı Marcelo'da kadroda yok.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancoletti, "Dünyanın en iyi ekibine sahibim. Oynamayanlardan çok, oynayanlara odaklaklanmamız önemli" diye konuştu.

Geçen yılki finalin rovanşında Atletico Madrid'de ise kart cezalısı Mario Suarez forma giyemeyecek.

Bir takım yıllar sonra yarı finale çıkacak

Monaco ise ilk maçta deplasmanda 1-0 yenildiği Juventus karşısında yarı final bileti almaya çalışacak.

Fransız ekibi sakat Traore ve Bakayoko'dan yoksun.

Juventuslu Arturo Vidal'ın durumu maç saatinde belli olacka. Pogba ve Caceras ise kadroda yok.

Her iki takım da son olarak on yıldan uzun süre önce Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynamıştı.

Bayern'den ezici gaibiyet

Dün akşam oynanan çeyrek final maçlarında ise Bayern Münih, 3-1 yenildiği ilk maçın rövanşında 6-1 mağlup ederek tut atladı.

Alman ekibinin ilk golü 14.dakikada Thiago'dan Diğer golleri ise Boateng, Lewandovski (2), Müller ve Xabi Alonso'dan geldi. Porto'nun tek golünü ise Martinez attı.

Barcelona ise Paris'te 3-1 kazandığı maçın rövanşında da Paris St-Germain'i 2-0 mağlup etti.

Neymar, 13. dakikada Iniesta'nın asistiyle topu filelere gönderdi. Brezilyalı yıldız 33. dakikada da, Dani Alvez'in ortasına vurduğu kafayla maçın skorunu belirledi.

Böylece Katalan ekibi üst üste üçüncü kez Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale çıkmış oldu.