BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.396,36
HABER /  GÜNCEL

Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray karşılaşması

Galatasaray Real Madrid maçı canlı, Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman?, Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta?, Galatasaray Real Madrid maçı bilgileri, Şampiyonlar Ligi Real Madrid Galatasaray karşılaşması

Abone ol

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Real Madrid'e konuk olacak.   
 
REAL MADRİD-GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI
 
REAL MADRİD - GALATASARAY (MUHTEMEL 11'LER)
SAAT: 21:45
STAT: Santiago Bernabeu
HAKEM: William Collum (İskoçya)
YAYIN: Smart Spor  

REAL MADRİD: Diego Lopez, Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo, Casemiro, Xabi Alonso, Di Maria, Isco, Bale, Benzema
TEKNİK DİREKTÖR: Carlo Ancelotti
SAKATLAR: Ronaldo, Varane, Khedira, Coentrao
CEZALI: Modric

GALATASARAY: Eray, Eboue, Chedjou, Dany, Riera, Melo, Selçuk, Bruma, Sneijder(Ceyhun), Burak, Drogba
TEKNİK DİREKTÖR: Roberto Mancini
SAKATLAR: Muslera, Hamit

Cimbom'un İspanya'da yüzü gülmüyor
Avrupa'da kazandığı tarihi başarılarla gururumuz olan G.Saray'ın yüzü bir tek İspanya'da gülmüyor. Sarı-Kırmızılılar, İber Yarımadası'nda oynadığı 9 karşılaşmayı da kazanamadı. Cimbom; 7 kez yenildi, 2 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı. Galatasaray bu mücadelelerde kalesinde 19 gol gördü. Temsilcimiz, rakip fileleri ise sadece 4 kez havalandırabildi.

Real rekor peşinde
Real Madrid, bu akşam Galatasaray karşısında gol bulursa üst üste 30. Şampiyonlar Ligi maçında da ağları havalandırarak turnuva tarihine geçecek. 2009-2012 arası üst üste 29 maçta gol atan Barcelona'nın rekorunu son Juventus maçında egale eden Real Madrid, temsilcimiz karşısında da gol bulursa rekorun tek sahibi olacak. Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde en son 2010-11 sezonu yarı final ilk maçında Barcelona'ya 2-0 kaybetmiş ve gol bulamamıştı.

AVRUPA'DA 251. MAÇ
Galatasaray, Avrupa kupalarında toplam 251 maça çıktı. Sarı-Kırmızılı takım bu mücadelelerin 96'sından galibiyetle ayrıldı. Cimbom 90 kez mağlup olurken; 65 kez de berabere kaldı.

GALATASARAY İLE REAL MADRİD'İN 6. KARŞILAŞMASI
G.Saray ile R.Madrid, Avrupa kupaları tarihinde 6 kez karşılaştı. Temsilcimiz, İspanyol devini 3 kez dize getirmeyi başadı. Eflatun-Beyazlılar da 3 kez Sarı-Kırmızılılar'a karşı galip geldi.

Galatasaray, Santiago Bernabeu'da 2 kez Real Madrid'in konuğu oldu. Cimbom, 2000-01 sezonunda İspanya'da oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçını 3-0 kaybetti. İki takım geçen sezon yine Devler Ligi son 8'ine karşı karşıya geldi. O maç da 3-0 Real'in üstünlüğü ile sona erdi.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN