BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şampiyonlar Ligi kadrosu UEFA'da

Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Bursaspor 25 kişilik oyuncu kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

Abone ol

Bursaspor'da genç oyuncular kaleci Sercan Şen ile futbolcular Emre Pehlivan, Anıl Sarak ve Eren Albayrak'ın ismi listede bulunmuyor.

Bursaspor'un transferin son gününde kadrosuna dahil ettiği İsveçli ön libero Gustav Svensson 25. oyuncu olarak listede yer aldı. İsveçli oyuncu Göteborg'da olduğu gibi 13 numaralı formayla mücadele edecek.

UEFA'nın resmi sitesinde Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ne bildirdiği kadroyla ilgili ilginç istatistikler yayınlandı. Avrupa kupalarında en çok forma giyen oyuncu İvan Ergiç olarak belirtilirken, 58 maçta 9 gol kaydettiği bilgisi yer aldı.

Kaleci Dimitar İvankov 44 maçta 4 gol atarken, Stelain Kirita 12 maç, Svensson 9, Stepanov 8, Nunez 3 maç forma giydi. Gökçek Vederson Avrupa kupalarında 19 maçta 1 gol atarken, Ali Tandoğan 34 maçta 2 gol attı. Hüseyin Çimşir 26 maç, Ömer Erdoğan ile Turgay Bahadır 2'şer, Mustafa Keçeli de 1 maçta forma giydi.

VALENCİA PAZARTESİ GÜNÜ GELİYOR

Öte yandan, Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk rakibi Valencia'nın Pazartesi günü özel uçakla Bursa'ya geleceği öğrenildi. İspanyol ekibi, saat 13.30'da Yenişehir Havalimanı'na inecek ardından polis korteji eşliğinde, Çelikpalas Otel'e geçerek maç saatini bekleyecek.