BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,09
ALTIN 2.470,35
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bayramlıklarını beğenmedi intihar etti

Burhaniye ilçesinde, ailesinin kendisi için aldığı bayramlıkları beğenmeyen 13 yaşındaki N.Ö. intihar etti.

Abone ol

Olay önceki gece saat 20.30 sırasında ilçenin Memiş Mahallesi Haşim ağa caddesinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre bir mağazadan kendisi için satın alınan elbiseyi beğenmeyen N.Ö. anne ve babasıyla tartıştıktan sonra çıktığı teras katında kendini iple tavana astı. Olay sonrası terasa çıkan küçük kardeş B.Ö. ablasının iple asılı olduğunu görünce çığlık attı.

Terasa çıkan aile genç kızı ipten kurtarılırken bir taraftan da ambulans çağrıldı. Burhaniye Devlet Hastanesi acil servisine getirilen genç kızın öldüğü belirlendi. Gazi İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi olan genç kızın Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilen cesedi Memiş mahallesi camiinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Geriş mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye katılan sınıf arkadaşları bir birlerine sarılarak ağladı. N.Ö.’nün intiharı okulunda da büyük üzüntüye neden oldu.

N.Ö.’nün okulun ilk öğrencisi olduğunu belirten Gazi İlköğretim Okulu Müdürü Ali Bayraktar, “Başarılı bir öğrenciydi. 7 yıl önce açılan okulumuzun da ilk öğrencisiydi. Onun için numarası da bir di. Ölümüne çok üzüldük” dedi.