BIST 10.269
DOLAR 32,25
EURO 34,82
ALTIN 2.433,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şampiyon futbolcular neler dedi?

Fenerbahçe'nin elinden son dakikada şampiyonluğu kapan Bursasporlu oyuncular, Trabzon'a teşekkür etti.

Abone ol

Turcell Süper Lig'de dün akşam Beşiktaş'ı 2-1 yenerek şampiyon olan Bursaspor'da yönetim, teknik heyet, futbolcular şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşıyor.

Bursaspor'un ikinci kaptanı Ali Tandoğan, yeşil-beyazlıların Mudanya Yolu'ndaki bir eğlence merkezinde düzenlenen kutlama programında gazetecilere yaptığı açıklamada, hala şampiyon olduklarına inanamadıklarını söyledi.

Maçtan sonra takım arkadaşlarına ''Biz gerçekten şampiyon olduk mu?'' diye sorduğunu belirten Ali Tandoğan, şampiyonluğun çok güzel bir duygu olduğunu kaydetti.

TRABZONSPORLULARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Tecrübeli futbolcu, Bursaspor olarak çok önemli bir iş başardıklarını dile getirerek, ''Çok mutluyuz. Trabzonsporlu futbolcu arkadaşlara teşekkür ediyorum. Doğru olanı yaptılar. Yüreklerini ortaya koyarak oynadılar. Fenerbahçe şampiyonluğu kaybetti. Onlar hep şampiyon oluyor. Bu kez bu mutluluğu biz yaşadık'' dedi.

İşte Bursasporlu futbolcuların yorumları;

HALA ŞAMPİYONLUĞA İNANAMIYORUM

Bursaspor'un Trabzonspor'dan transfer ettiği Hüseyin Çimşir: ''Hala ne olduğunu anlayamadık. Belki yarın kalktığımızda şampiyonluk mutluluğunu daha doyasıya yaşayacağız''.

İbrahim Öztürk : ''Maç sonrası soyunma odasında önce ne olduğunu anlamadık. Kendimize gelince şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadık. Aslında bu son maça kalmamalıydı ama bu şekilde daha keyifli ve değerli oldu''.

Veli Acar: ''Ertuğrul Sağlam'ın geçen sezonun ortasından itibaren görev almasıyla bir çıkış yakaladık. Bu sene sezon başından beri iyi mücadele ediyoruz. Ben daha önce 2. Lig şampiyonluğu da yaşamıştım. Bursaspor'daki 2. şampiyonluğum. Çok mutluyum. Umarım daha çok şampiyonluklar ve başarılar yaşarım.''

Tuna Üzümcü: ''Bu şehir bu mutluluğu hak ediyor. Bir futbolcunun yaşayabileceği en büyük mutluluğu yaşıyoruz. Büyük takımlar şampiyon oluyor, ama bu Anadolu takımları için kolay olmuyor. Önemli bir iş başardığımızı düşünüyorum. Şu anda nasıl sevineceğimizi bile bilmiyoruz. Bazen ağlıyoruz, bazen gülüyoruz. Ne yapacağımız bilemiyoruz.''

Turgay Bahadır:  ''Şu anda rüyada gibiyiz. Elde ettiğimiz başarıyı belki yarın daha da iyi anlayacağız. Herkese teşekkür ediyorum. Şampiyonluk Bursa'ya ve Bursaspor'a kutlu olsun''.

Sercan Yıldırım : ''Şu anda duygularımı anlatmam imkansız. Bu anlatılmaz yaşanır. Hayallerimiz gerçek oldu. Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılma hakkı elde ettik. Belki de Real Madrid ile aynı grupta yer alacağız ve bu dünya devini Bursa'ya getireceğiz. ''Şampiyonluğa inandık ve başardık. Daha önce Trabzonspor bunu başarmıştı, ama şu anki durum başka. Gerçekten bir devrim yaptığımızı düşünüyorum. Ama bu yetmez, bunun devamını da getirmemiz gerekir.''

SERCAN BURSA'DAN AYRILACAK MI? : ''Hayır kesinlikle gitmek gibi bir düşüncem yok. Bursaspor'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Gidersem Avrupa'da hedefi olan bir takıma giderim. Türkiye'de başka bir takıma gitmek gibi bir düşüncem yok. Belkide Bursaspor ile daha çok şampiyonluklar kazanacağız. Gelecek sezon da Süper Kupayı müzemize götüreceğiz.''