BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Şamil Tayyar'dan şok eden darbe açıklaması

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. "İsterlerse beni partimden atsınlar" diyen Tayyar şöyle devam etti: "Darbenin A Takımı iş başında. Pazarlığa oturacaklar. Bizi yeni bir tehlike bekliyor."

Abone ol

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 15 Temmuz darbe girişiminin A Takımı'nın işbaşında olduğunu belirterek, "İsterlerse beni partimden atsınlar" resti çekti ve iddialarını sıraladı.

Tayyar, "Darbenin A Takımı hala işbaşında. Pazarlığa oturacaklar, yeni talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor." diye konuştu.

HALA DARBE TEHLİKESİ VAR

FETÖ operasyonlarını değerlendiren Şamil Tayyar, "B ve C Takımı operasyona takıldı, A Takımı iş başında! Millet bizi 4 defa çakıldığımız yerden kaldırdı. Bunu ne zamana kadar yaparlar. Hala darbe tehlikesi var. Sayın Cumhurbaşkanımız 'İstihbarat zaafı var, bunu eniştemden öğrendim' diyorsa tepeden değişiklik gerek. Operasyonlarda paralelci olmayanları eliyorlar. Daha dün birini ben kurtardım." dedi.

BİZİ YENİ BİR TEHLİKE BEKLİYOR

Darbeyi yapan A takımının halen işbaşında olduğunu da vurgulayan Tayyar, "Pazarlığa oturacaklar.Talepleri olacak. Bizi yeni bir tehlike bekliyor" diye konuştu.