BIST 9.974
DOLAR 32,38
EURO 34,72
ALTIN 2.429,08
HABER /  GÜNCEL

Samandıra'da mutluluğun fotoğrafı

Şampiyonluğa koşan Fenerbahçe'de keyifler yerinde. Futbolcuların Samandıra'daki sevinci görülmeye değer.

Abone ol

Ligin son haftasında deplasmanda Sivasspor ile şampiyonluk maçına çıkacak Fenerbahçe, 1 günlük iznin ardından sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Yobo, Dia ve Niang katılmazken, sakatlığı bulunan Özer bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Sarı-lacivertliler, düz koşu ve paz çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Kaleci Volkan Demirel'in de ortada oynadığı çift kale maçta futbolcuların neşeli tavırları dikkat çekti. Maçın sonunda İlhan'ın Selçuk'un üzerine atlamasının ardından diğer futbolcular ikilinin üzerine atlayarak sevinç yumağı oluşturdu.

ANDRE SANTOS ÇALIŞMAYI YARIDA BIRAKTI

Çift kale maçta sol alt adalesine aldığı darbe nedeniyle Brezilyalı futbolcu Andre Santos, çalışmayı yarıda bıraktı. Saha içindeki müdahalesinin ardından maça devam eden Andre Santos, maçın ilerleyen bölümünde tedbir amaçlı olarak bıraktı.

GÖRME ENGELLİLER'DEN KOCAMAN'A ÇİÇEK

Antrenmanı ziyaret eden Türkan Sabancı Görme Engelliler Okulu'ndan bir grup öğrenci, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Görme engelli öğrenciler, teknik heyet ve futbolcularla ziyaret anısına fotoğraf çektirdi. Okul Müdür Yardımcısı Murat Yıldız teknik direktön Aykut Kocaman'a çiçek verirken, "Şampiyonluk için dualarımız sizinle" dedi.