BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,97
ALTIN 2.446,37
HABER /  MAGAZİN

Saldırıdan sonra ilk kez...

İbrahim Tatlıses 3 sene sonra ilk kez Erbil'de

Abone ol

Erbil'de yatırımları bulunan İbrahim Tatlıses, saldırıya uğradıktan 3 sene sonra ilk kez Erbil'e geldi. Kentin güvenli olduğunu belirterek, Erbil'i İstanbul'un Etiler semtine benzetti.

Erbil'e tekrar gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Tatlıses, “Kısmet oldu 2.5-3 sene sonra tekrar Erbil'e geldim. Bu Allah'ın büyük bir nimeti. Yürüyorum, geziyorum, eski işlerimi yine yapıyorum. Allah kısmet ederse sahneye de çıkacağız, başlayacağız inşallah” dedi.

Erbil'de gezerken kendini çok iyi hissettiğini söyleyen Tatlıses, “Erbil halkına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. O iş, başıma geldiği zaman üzüntülerini biliyorum. Dostlarım bana çok üzüldüklerini söylediler. Bundan sonra üzülmesinler. İnşallah daha iyi bir şekilde tekrar geleceğim. Daha iyi bir şekilde geleceğime de inanıyorum” diye konuştu.

“İşadamlarımız yatırım yapsınlar”

Erbil'e dostlarını ziyaret etmesinin yanı sıra ticari yatırımlarını canlandırmak ve yeni bazı işler için de geldiğini kaydeden Tatlıses, Türkiye'deki işadamlarını Erbil'e yatırım yapmaya davet etti. Tatlıses, “Erbil ikinci bir Dubai olma yolunda. Türkiyeli işadamlarına sesleniyorum: Gelin Erbil'e yatırım yapın. Erbil, hem güvenli hem de gelişen bir şehir. Erbil'de gezerken sanki Etiler'de geziyorum gibi.”