BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.424,75
HABER /  GÜNCEL

Saldırganın babası oğlunu anlattı!

Ahmet Türk'e saldıran İsmail Çelik'in babası bir Bağkur emeklisi... Tek oğlunu bakın nasıl anlatıyor?

Abone ol

Kapatılan DTP'nin Başkanı Ahmet Türk'e yumruklu saldırıda bulunan İsmail Çelik'in babası Ali Çelik, "Sırrı Sakık, oğlum için şerefsiz diye bağırıyor, oğlum şerefli bir Türk evladıdır" dedi.

AŞIRI SİNİRLİDİR

AHP'nin haberine göre; Samsun'da adliye çıkışında Ahmet Türk'e yumruklu saldırı bulunan 27 yaşındaki İsmail Çelik'in Bağ-Kur emeklisi babası Ali Çelik (62), "Benim oğlumun hiçbir örgütle, hiçbir partiyle bağlantısı yoktur. Sabah işine gider, akşam evine gider. Bu olayı şuuraltında yapmıştır. Tokat'ın Reşadiye ilçesinde şehit olan Ordulu Kemal Pide, uzaktan akrabamızdır. Askerde arkadaşı da şehit düştüğü için şehit haberlerinden etkilenmektedir. 7 şehidimiz olduğunda hıçkıra hıçkıra ağladı. Onlardan çok etkilendi. Aşırı sinirlidir" dedi.

OĞLUM ŞEREFSİZ DEĞİL, ŞEREFLİ BİR TÜRK EVLADI

Sırrı Sakık'ın olay sırasında "şerefsizler" diye bağırdığını televizyonlardan izlediğini söyleyen Ali Çelik, "İki kızım, bir oğlum var. Oğlum bu olayı bir anlık öfkeyle yapmıştır. Hiçbir sabıkası bulunmamaktadır. Bu olayı tasvip etmiyorum. Ancak, televizyonda olayı izledim. Sırrı Sakık, 'Şerefsizler' diye bağırıyordu. Benim oğlum şerefsiz değil şerefli bir Türk evladıdır" diye konuştu.