BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Saldırgan Reiana'da 7 dakika kalmış

Ortaköy'deki korkunç saldırıda teröristin içeride 7 dakika kaldığı o süre içerisinde 700 kişiye rastgele ateş açtığı belirtildi.

Abone ol

İstanbul Ortaköy'deki ünlü gece kulübü Reina'da en az 39 kişi öldüren, 69 kişiyi de yaralayan saldırganın içeride sadece 7 dakika kaldığı ve üzerini değiştirerek olay yerinden kaçmayı başardığı belirlendi.

Reina'da 39 kişiyi öldüren saldırganın saat 01.15'te mekana silahla geldiği ve içeriden 01.22'de çıktığı tespit edildi. İçeride 7 dakika kalan terörist 700 kişiye rast gele ateş etti.


Reina saldırganının içeri girerken üzerinde mont, başında bir bere ve altında da kot pantolan vardı. Saldırgan içerde etrafa kurşun yağdırdıktan sonra üzerine değip kaçtı.


Reina saldırganının rahat tavırları onun profesyonel olduğunu düşündürdü.

CNN Türk muhabiri Hakan Tunç'un aktardığına göre, terörist mekana girerken bir şarjör harcadı. Kapıda görevli bir polisi öldürdükten sonra güvenlik görevlilerine ve etrafa rast gele ateş açtı. İçeriye girdikten sonra 7 dakika kalan terörist kılık değiştirerek olay yerinden kaçtı.

Emniyet birimlerinin derinleştirdiği soruşturmada bölgedeki tüm güvenlik kameraları incelemeye alındı. Silah ve mermilerle ilgili de balistik çalışması devam ediyor.